Geld verdienen via internet met een affiliate shop

Geplaatst op 19-02-2022

Categorie: Computer en internet

Online geld verdienen is prima te doen met een eigen affiliate shop. Binnen een eigen affiliate webwinkel kunt u als tussenpersoon producten promoten. Bezoekers kunnen binnen de verschillende productcategorieën van uw affiliate shop zoeken naar interessante producten. Wanneer u zich aanmeldt bij het affiliate netwerk Daisycon, dan krijgt u toegang tot een grote hoeveelheid promotiemateriaal die direct is in te zetten binnen uw affiliate webshop.

Het toevoegen van interessante producten is te automatiseren door gebruik te maken van productfeeds. De productcategorieën die binnen de feed worden gebruikt kunt u koppelen aan de categorieën van uw eigen webwinkel. Zo worden producten automatisch geplaatst binnen de juiste rubriek. Productfeeds kunnen periodiek worden opgehaald, zodat nieuwe producten direct aan uw affiliate shop worden toegevoegd.

Maakt u graag gebruik van een PHP script waarmee u automatisch producten kunt toevoegen aan uw affiliate webwinkel met behulp van feeds? De rubrieken kunt u net als de andere onderdelen beheren via de beheeromgeving van het affiliate script. Wilt u de kleuren van uw webshop aanpassen, dan doet u dat eenvoudig via het beheerpaneel van uw affiliate shop. Ook is het relatief eenvoudig om via het beheerpaneel van uw webwinkel nieuwe informatieve pagina’s aan te maken binnen uw affiliate webwinkel.

Om op een makkelijke manier geld te verdienen met een affiliate shop, kunt u het script aanschaffen van Vrolijk Internet Services. Heeft u nog geen webhosting voor uw eigen shop, dan is het mogelijk om die direct aan te schaffen samen met het PHP script. In dat geval wordt het script direct op uw hosting pakket geplaatst. Via de handleiding van het PHP script kunt u lezen hoe u het script kunt inzetten om vandaag nog te beginnen met het opzetten van een succesvolle affiliate winkel. Deze handleiding kunt u ook vinden op de website van Vrolijk Internet Services.